DJ BASIS CURSUS

De DJ Basis cursus volg je al voor 325. Wat leer je in de DJ Basis cursus?:

In de DJ Basis cursus leer je in 5 privé lessen de basisbeginselen van het DJ vak. Tijdens deze cursus leer je verschillende mix technieken, verschillende soorten muziek stylen kennen en onder andere hoe de apparatuur werkt.

Samengevat:

5 privélessen van een uur
Introductie over het DJ vak
Technische kennis van de apparatuur
Verschillende mix technieken
Werken met rekordbox
Mixer effecten
Live mix opnemen

DJSCHOOLFRL4

De beste keuze voor de beginnende DJ

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je twee platen naadloos aan elkaar krijgt? Of ben je thuis al bezig maar heb je wat hulp nodig? Dan is de DJ basis cursus iets voor jou. Wij vinden het belangrijk dat een ieder zich zelf kan ontwikkelen op muzikaal gebied. De docenten van DJ school Friesland beantwoorden daarom graag al jouw vragen en geven advies.

DJSFRLAND3

Wist je dat…

“Er al meer dan twee honderd cursisten bij ons een cursus hebben gevolgd? Het merendeel van onze cursisten start met de DJ Basis cursus en stroomt daarna door naar de DJ Pro cursus.”

Krijg les van ervaren DJ’s

De DJ Basis cursus is perfect voor de beginnende DJ. Tijdens de cursus leer je alles over het DJ vak en het ‘beatmixen’. Aan het eind van de lessen heb je de benodigde kennis van de apparatuur en kun je twee tracks naadloos over elkaar heen mixen.

In vijf weken tijd leer jij de volledige basis van het DJ vak. Per week krijg je 1 uur les waar je vervolgens thuis mee kunt oefenen. Aan het eind neem je zelf een professionele mix op. Dag, tijdstip en data zijn in overleg met jouw eigen docent in te delen naar voorkeur.

De DJ basis cursus volg je altijd met één op één begeleiding. De ervaring leert dat dit een prettige manier is om met het DJ vak in aanraking te komen. Je krijgt privéles in de studio van DJ school Friesland onder begeleiding van één van onze ervaren DJ’s. Tevens kan het programma aangepast worden naar jouw specifieke wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

DJSFRLAND2

Wist je dat…

“Het beatmixen is uitgevonden door de amerikaanse DJ Francis Grasso? Hij probeerde hiermee te voorkomen dat mensen tussen twee nummers door de dansvloer verlieten.”

EEN COMPLETE ERVARING

De cursus behandelt verschillende elementen van het DJ vak. Zo komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie over het DJ vak
  • Kennis van de Pioneer DJ set
  • Beatmixen
  • Mixer effecten
  • Houding tegen over je publiek
  • Mix opnemen

Heb je de basis perfect onder de knie? Dan kun je doorstromen naar de Pro cursus. Wij ondersteunen jou graag met advies op maat!

DJSFRLAND1

WAT ANDEREN VAN DE CURSUS VONDEN

27369224_559105711121389_3255658336731015006_o

“De DJ Basis is perfect om te kijken of het draaien iets voor je is. Ik werd zelf zo enthousiast dat ik besloot om door te stromen naar de DJ PRO cursus.”

– Tristan Welles

cursist-ryan

“Ik heb de complete DJ-cursus gevolgd. Deze cursus heeft wonderen voor mij gedaan. Met dank aan Erik en Jura, kan ik nu ook mijn passie uitvoeren voor een publiek elke donderdagavond.”

– Ryan Faber

1479441_10152067945304070_565249873_n

“Ik heb de Basiscursus Producer met veel plezier gevolgd. Tijdens de privéles leer je hoe je tracks maakt met Fruity Loops. Je krijgt theorie over muziek, maar gaat voornamelijk bezig met de praktijk. “

– Alyssa Jousma

IS DIT NIET WAT JE ZOEKT?

Wellicht is één van de volgende cursussen echt iets voor jou:

ONZE VOORDELEN

Les van gevestigde DJ´s en producers in de scene

Behaal een certificaat

Professionele studio & apparatuur

Toegang tot exclusieve community DJ School Friesland

Mogelijkheid tot boekingen en releases

Altijd 1 op 1 begeleiding