IS DE DJ KIDS CURSUS GESCHIKT VOOR MIJN KIND?

De DJ kids cursus volg je al voor 260 euro en is ontwikkeld voor alle kinderen tot 10 jaar. Tijdens de cursus maken kinderen voor het eerst kennis met het DJ vak. In vier lessen kunnen de ze ervaren of het mixen van muziek iets voor hun is. Hierbij wordt een combinatie gemaakt tussen een stukje theoretische kennis en praktijk. De docent doorloopt samen met uw kind de volgende onderwerpen:

Wat doet een DJ?
Muziekstructuren
Je eigen set meenemen of draaien op onze set
Beatmixen: hoe doe je dat?

Na afloop van de DJ Kids cursus ontvangt de deelnemer een officieel certificaat. Vervolgens laten wij de keuze aan de cursist. Helemaal enthousiast geworden? Dan kan hij of zij doorstromen naar de DJ Basis Cursus cursus. In deze lessen worden de jonge DJ’s uitgedaagd om geavanceerde mix technieken te leren.

dj-kids-cursus-voor

EEN DJ CURSUS SPECIAAL VOOR KIDS TOT 10 JAAR

U herkent het vast: een kind dat altijd bezig is met muziek. Uit de slaapkamer zijn constant beukende DJ beats te horen. Op een disco heeft hij of zij alleen maar oog voor de DJ. Voor deze kids staat het vast. Zij worden DJ! Dat zijn de type kinderen die de DJ kids cursus zonder meer verdienen.

dj-kids-cursus-zijkant

Wist je dat…

“Het geconcentreerd luisteren naar muziek de hersenen actiever maakt en je daardoor beter gaat presteren? Een hele goede reden dus om muziek al zo vroeg mogelijk te betrekken binnen de opvoeding.”

MUZIEKLES ONDERSTEUNT DE ONTWIKKELING VAN EEN KIND

DJ les is niet alleen een leuke bezigheid voor uw kind. Het is wetenschappelijk bewezen dat actief bezig zijn met muziek bijdraagt aan de ontwikkeling. Op deze manier kan uw kind zich optimaal ontwikkelen, terwijl het bezig is met zijn of haar favoriete bezigheid. Daarnaast leren kinderen tijdens de DJ Kids cursus om zichzelf te representeren. Dit zorgt ook nog eens voor een enorme boost in het zelfvertrouwen!

dj-kids-cursus-achter

Wist je dat…

DJ en producer Martin Garrix als jongste ooit werd verkozen als populairste DJ ter wereld? Garrix was pas vijftien toen hij doorbrak met zijn nummer ‘Animals’. Een typisch voorbeeld van jong geleerd is oud gedaan”

IMG_6032-Verbeterd-NR

DJ KIDS CURSUS

De DJ Kids cursus is inclusief:

4 privélessen van 60 minuten
 Installatie van DJ set
Basis mix technieken
Uitleg verschillende muziek stijlen
10% korting op vervolg cursus

Voordat we van start gaan is het ook mogelijk om een (vrijblijvende) intake te doen. Je komt bij ons langs in de studio en maakt kennis met je docent. Samen bespreken we jouw persoonlijke doelen en geven we een rondleiding door de studio. Voelt het goed? Dan ben je van harte welkom en plannen we gelijk je eerste les!

WAT ANDEREN VAN DE CURSUS VONDEN

27369224_559105711121389_3255658336731015006_o

“De DJ Basis is perfect om te kijken of het draaien iets voor je is. Ik werd zelf zo enthousiast dat ik besloot om door te stromen naar de DJ PRO cursus.”

– Marco Witteveen

18320817_870108883140596_2613917926248767858_o

“Ik heb de complete DJ-curus gevolgd. Deze cursus heeft wonderen voor mij gedaan. Met dank aan Erik en Jura, kan ik nu ook mijn passie uitvoeren voor een publiek elke donderdagavond.”

– Fabian Hendriks

1479441_10152067945304070_565249873_n

“Ik heb de Basiscursus Producer met veel plezier gevolgd. Tijdens de privéles leer je hoe je tracks maakt met Fruity Loops. Je krijgt theorie over muziek, maar gaat voornamelijk bezig met de praktijk. “

– Luca Broekhuizen

IS DIT NIET WAT JE ZOEKT?

Wellicht is één van de volgende cursussen echt iets voor jou:

ONZE VOORDELEN

Les van gevestigde DJ´s en producers in de scene

Behaal een certificaat

Professionele studio & apparatuur

Toegang tot exclusieve community DJ School Friesland

Mogelijkheid tot boekingen en releases

Altijd 1 op 1 begeleiding