DJ Pro cursus

De DJ Pro cursus volg je al voor 325.  Wat leer je in de DJ Pro cursus?:

In de DJ Pro cursus gaan we dieper in op de technieken en theorie van de DJ Basis cursus. We leren onder andere hoe je met effecten omgaat om je overgangen mooier te maken en hoe je bijvoorbeeld een transitie van house naar urban maakt.

5 privélessen van een uur
Gevorderde mix technieken
✓ 
Professionele mix opname
Effecten op de mixer
Leren scratchen

Voordat we van start gaan is het ook mogelijk om een (vrijblijvende) intake te doen. Je komt bij ons langs in de studio en maakt kennis met je docent. Samen bespreken we jouw persoonlijke doelen en geven we een rondleiding door de studio. Voelt het goed? Dan ben je van harte welkom en plannen we gelijk je eerste les!

dj-pro-cursus-docent

Maximale DJ Prestaties

Zijn jouw DJ skills al op een redelijk niveau, maar wil je graag meer kunnen? De DJ Pro cursus is perfect om het maximale uit jouw DJ prestaties te halen. Onze ervaren docenten perfectioneren jouw mix techniek tot de max en geven je toegang tot een groot netwerk. Maak kennis met een hele nieuwe wereld vol mogelijkheden!

dj-pro-cursus

Wist je dat…

“Je bij ons ook een professionele presskit kunt laten ontwikkelen? Met de juiste foto’s en een goed logo kun je jezelf beter onderscheiden als DJ en producer.”

Wist je dat…

“Veel van onze cursisten gevraagd worden om in clubs draaien? Door ons brede netwerk heb je al snel de mogelijkheid om ergens een boeking te krijgen.”

Een upgrade van je DJ carrière

De DJ Pro cursus is het spectaculaire vervolg op de DJ Basis cursus. In deze cursus ligt de focus helemaal op jou en je DJ carrière. Cursisten gaan aan de slag met nieuwe technieken en leren verschillende muziekstijlen te mixen. Op deze manier ben je in staat om in elke club of evenement te draaien. Interessant voor jou en de mensen die je willen boeken!

In vijf weken tijd ga je aan de slag om de geleerde basis te ‘upgraden’. Per week krijg je één uur les onder begeleiding van een ervaren docent. De dag, tijdstip en data zijn in overleg met je eigen docent naar voorkeur in te delen. Vervolgens kun je thuis aan de slag om de nieuwe technieken direct te oefenen. Aan het eind van de cursus nemen we een mix op.

De DJ Pro cursus volg je altijd met één op één begeleiding in onze professionele studio. De ervaring leert dat dit een prettige manier is om te werken aan je DJ skills. Samen met de docent stel je persoonlijke doelen op en probeert deze te behalen. Hier geldt: hoe harder jij werkt, hoe meer kans op vette boekingen. Wij promoten je actief in ons grote netwerk van DJ’s, clubeigenaren en evenementen organisatoren. Dit heeft al vele mooie samenwerkingen opgeleverd!

 

dj pro cursus ryan
dj-pro-cursus-voor

EEN COMPLETE ERVARING

De cursus behandelt verschillende geavanceerde mixtechnieken. Daarnaast besteden we aandacht aan je toekomstige carrière als professionele DJ. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Effecten op de Pioneer mixer
  • Doorstarten met Hot Cue’s
  • Creatief mixen met loops
  • Transities inmixen
  • Oefenen met scratchen
  • Klaarstomen voor boekingen

Heb je de DJ Basis en de DJ Pro cursus voltooid? Dan is het aan te raden om jezelf te oriënteren op onze Producer Basis cursus. Het maken van eigen edits en tracks zorgt ervoor dat je je onderscheid van andere DJ’s. Wij ondersteunen jou graag met advies op maat!

WAT ANDEREN VAN DE CURSUS VONDEN

27369224_559105711121389_3255658336731015006_o

“De DJ Basis is perfect om te kijken of het draaien iets voor je is. Ik werd zelf zo enthousiast dat ik besloot om door te stromen naar de DJ PRO cursus.”

– Tristan Welles

18320817_870108883140596_2613917926248767858_o

“Ik heb de complete DJ-curus gevolgd. Deze cursus heeft wonderen voor mij gedaan. Met dank aan Erik en Jura, kan ik nu ook mijn passie uitvoeren voor een publiek elke donderdagavond.”

– Ryan Faber

1479441_10152067945304070_565249873_n

“Ik heb de Basiscursus Producer met veel plezier gevolgd. Tijdens de privéles leer je hoe je tracks maakt met Fruity Loops. Je krijgt theorie over muziek, maar gaat voornamelijk bezig met de praktijk. “

– Alyssa Jousma

IS DIT NIET WAT JE ZOEKT?

Wellicht is één van de volgende cursussen echt iets voor jou:

ONZE VOORDELEN

Les van gevestigde DJ´s en producers in de scene

Behaal een certificaat

Professionele studio & apparatuur

Toegang tot exclusieve community DJ School Friesland

Mogelijkheid tot boekingen en releases

Altijd 1 op 1 begeleiding