IMG_5988

DJ WORKSHOPS VOOR IEDEREEN

Tijdens onze dj workshops dompelen we je onder in de wereld van DJ’en. Onder begeleiding van ervaren professionals leer je de basisbeginselen van beatmatching, het gebruik van DJ-apparatuur en effecten, trackselectie en nog veel meer. Of je nu een absolute beginner bent of al enige ervaring hebt, onze workshops zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw niveau en doelen.

  • Jarenlange ervaring met workshops in oa het onderwijs
  • Wij hebben alle apparatuur
  • Docenten uit de muziekindustrie
  • Op de door jou gewenste locatie

Een unieke ervaring!


Onze DJ Workshops bieden een unieke ervaring die verder gaat dan alleen het aanleren van technische vaardigheden. We geloven in het cultiveren van creativiteit, het ontwikkelen van een eigen stijl en het begrijpen van de diepere aspecten van muziek en performance. 

 Ook zijn wij zelfvoorzienend op elke locatie en hoeven jij én je groep niks mee te nemen! 

IMG_3905 2

Locatie en flexibiliteit

Wij begrijpen dat gemak en toegankelijkheid belangrijk zijn. Daarom organiseren wij onze workshops op locaties door heel Nederland.  Bovendien kunnen we workshops op maat samenstellen en aanpassen aan jouw specifieke wensen en schema. We denken hierbij graag met je mee. Zo krijg je altijd een programma op maat!

Wil je meer informatie of een workshop plannen?

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw groep laten kennismaken met de DJ wereld, of heb je eerst nog wat vragen? Laat het dan gerust weten en neem contact op via ons contactformulier!

ONZE VOORDELEN

Les van professionele DJ’s en producers

Behaal een officieel DJ certificaat

Werken met muziek stijl naar keuze

Direct toegang tot de DJ School Community

Jouw eigen tracks op soundcloud

Leg contacten met opdrachtgevers