Produceren van je eigen muziek

Met de Producer Basis cursus kom je voor het eerst in aanraking met het produceren van je eigen muziek. Je krijgt uitleg over de apparatuur in een professionele studio en over het programma FL Studio, Logic Pro X of Ableton. Daarnaast ga je bezig in de studio van DJ school Friesland met je eigen track.

producer cursus

Wist je dat…

“House muziek zijn oorsprong vindt in Chicago (Amerika)? De stroming stamt af van het genre ‘disco’ en is de basis van de dancemuziek waar we tegenwoordig naar luisteren.”

Zelf beats maken

Heb je het draaien redelijk onder knie en zou je zelf beats willen maken? Of gaat jouw interesse meer uit naar het maken dan draaien van muziek? Dan is de basis producer cursus zeker iets voor jou. Met het maken van eigen tracks kun je je nog beter onderscheiden als DJ.

In zes weken tijd leer jij de volledige basis van het producer vak. Per week krijg je 1 uur les waar je vervolgens thuis mee kunt oefenen. Aan het eind ken je de basis elementen om zelf een track te maken. Dag, tijdstip en data zijn in overleg met jouw eigen docent in te delen naar voorkeur.

De Producer Basis cursus volg je altijd met één op één begeleiding. De ervaring leert dat dit een prettige manier is om met het producer vak in aanraking te komen. Je krijgt privéles in de studio van DJ school Friesland onder begeleiding van één van onze ervaren producers. Tevens kan het programma aangepast worden naar jouw specifieke wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

producere cursus beats maken

Wist je dat…

“Onze producer docenten realeases hebben uitgebracht op labels als Spinnin records en Rebel Yard? Deze kennis en ervaring zetten ze in om de producties van cursisten te optimaliseren.”

Een complete ervaring

De producer cursus behandelt verschillende elementen van het producer vak. Je leert stap voor stap hoe je zelfstandig je eigen beats kunt maken. Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is geluid en wat doet het?
  • Introductie van FL Studio, Logic Pro X of Ableton.
  • Beats maken in FL Studio, Logic Pro X of Ableton.
  • Wat zijn Vst’s & Plug-ins?
  • Equalizer, Compressor, Gate, Reverb etc.
  • Wat is een synthesizer en hoe werkt het?
  • Veel gebruikte technieken (bv. Sidechain compressing)
  • Mijn track is klaar, en nu?

Heb je de producer cursus doorlopen? Dan kun je je altijd nog verder specialiseren aan de hand van losse DJ en producer lessen. Wij ondersteunen jou graag met advies op maat!

producer cursus voor

WAT ANDEREN VAN DE CURSUS VONDEN

18320817_870108883140596_2613917926248767858_o

“Ik heb de complete DJ-curus gevolgd. Deze cursus heeft wonderen voor mij gedaan. Met dank aan Erik en Jura, kan ik nu ook mijn passie uitvoeren voor een publiek elke donderdagavond.”

– Ryan Faber

1479441_10152067945304070_565249873_n

“Ik heb de Basiscursus Producer met veel plezier gevolgd. Tijdens de privéles leer je hoe je tracks maakt met Fruity Loops. Je krijgt theorie over muziek, maar gaat voornamelijk bezig met de praktijk. “

– Alyssa Jousma

Producer Basis Cursus €359,-

De Producer Basis cursus volg je al voor €359,-. Ben je onder de 21 jaar? Dan betaal je bij ons geen BTW. Vanaf 21 jaar en ouder zijn wij wettelijk verplicht om 21% BTW te heffen. De Producer Basis cursus is inclusief:

6 privélessen van een uur
Tussentijdse feedback
 Koffie, thee of fris
10% korting op je vervolgcursus
Toegang tot onze community

Voordat we van start gaan beginnen we altijd met een (vrijblijvende) intake. Je komt bij ons langs in de studio en maakt kennis met je docent. Samen bespreken we jouw persoonlijke doelen en geven we een rondleiding door de studio. Voelt het goed? Dan ben je van harte welkom en plannen we gelijk je eerste les!

producer cursus boven

IS DIT NIET WAT JE ZOEKT?

Wellicht is één van de volgende cursussen echt iets voor jou:

ONZE VOORDELEN

Les van gevestigde DJ´s en producers in de scene

Behaal een certificaat

Professionele studio & apparatuur

Toegang tot exclusieve community DJ School Friesland

Mogelijkheid tot boekingen en releases

Altijd 1 op 1 begeleiding