Producer & DJ Cursus

De Producer & DJ cursus volg je al voor 950 euro Wat houdt de Producer & DJ Cursus in?:

De Producer & DJ Cursus is een combinatie van de DJ Basis & Pro cursus en de Producer Basis cursus. In deze cursus leer je het produceren van je eerste beats tot aan het draaien van je eerste tracks.

 16 privélessen van een uur
Mix technieken van het DJ Vak.
Introductie van FL Studio, Logic Pro X of Ableton
Korting van meer dan €100,-
Toegang tot onze community

dj-pro-cursus

Meet je met de professionals

De Producer & DJ cursus bestaat uit de DJ Basis-, DJ Pro– en Producer Basis cursus. Na deze cursussen ben jij een volwaardige DJ die zich kan meten met de professionals. Ook ben je in staat om je eigen tracks of edits te creëren.

DJ-School-Friesland-Promotie4

Wist je dat…

“House muziek zijn oorsprong vindt in Chicago (Amerika)? De stroming stamt af van het genre ‘disco’ en is de basis van de dancemuziek waar we tegenwoordig naar luisteren.”

DE START VAN JOUW CARRIÈRE

Droom jij je hele leven al van een glansrijke muzikale carrière? Ben je dag en nacht bezig met oefenen? Dan ben jij de uitgekozen persoon om aan deze volledige cursus deel te nemen. Speciaal voor diegene die geen genoeg kunnen krijgen van het DJ en producer vak.

In 16 weken tijd leer jij je ontwikkelen tot een meester achter de decks en een creatieve producer. Per week krijg je 1 uur les waar je vervolgens thuis mee kunt oefenen. Je volgt het totale programma van zowel de DJ Basis-, DJ Pro– als Producer Basis cursus maar dan tegen een scherpe prijs. Dag, tijdstip en data zijn in overleg met jouw eigen docent naar voorkeur in te delen.

De Producer & DJ cursus volg je altijd met één op één begeleiding. De ervaring leert dat dit een prettige manier is om met het DJ en producer vak in aanraking te komen. Je krijgt privéles in de studio van DJ school Friesland onder begeleiding van één van onze DJ’s en producers. Tevens kan het programma aangepast worden naar jouw specifieke wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

producere cursus beats maken

Wist je dat…

“Onze producer docenten realeases hebben uitgebracht op labels als Spinnin records en Rebel Yard? Deze kennis en ervaring zetten ze in om de producties van cursisten te optimaliseren.”

WAT ANDEREN VAN DE CURSUS VONDEN

27369224_559105711121389_3255658336731015006_o

“De DJ Basis is perfect om te kijken of het draaien iets voor je is. Ik werd zelf zo enthousiast dat ik besloot om door te stromen naar de DJ PRO cursus.”

– Tristan Welles

18320817_870108883140596_2613917926248767858_o

“Ik heb de complete DJ-curus gevolgd. Deze cursus heeft wonderen voor mij gedaan. Met dank aan Erik en Jura, kan ik nu ook mijn passie uitvoeren voor een publiek elke donderdagavond.”

– Ryan Faber

1479441_10152067945304070_565249873_n

“Ik heb de Basiscursus Producer met veel plezier gevolgd. Tijdens de privéles leer je hoe je tracks maakt met Fruity Loops. Je krijgt theorie over muziek, maar gaat voornamelijk bezig met de praktijk. “

– Alyssa Jousma

IS DIT NIET WAT JE ZOEKT?

Wellicht is één van de volgende cursussen echt iets voor jou:

ONZE VOORDELEN

Les van gevestigde DJ´s en producers in de scene

Behaal een certificaat

Professionele studio & apparatuur

Toegang tot exclusieve community DJ School Friesland

Mogelijkheid tot boekingen en releases

Altijd 1 op 1 begeleiding