Producer Pro Cursus

Welkom bij onze Producer Pro Cursus, waar we je meenemen op een diepgaande reis door de wereld van professioneel produceren. Of je nu een aspirerende muziekproducent bent die net begint of een ervaren DJ die zijn vaardigheden wil uitbreiden, deze cursus is ontworpen om je te helpen jouw muzikale visie tot leven te brengen en je te laten opvallen in de steeds veranderende muziekscene.

Wat leer je in onze Producer Pro Cursus?

 1. Muziektheorie en Harmonie: Ontwikkel een dieper begrip van akkoorden, toonladders, melodieën en harmonieën om je composities naar een hoger niveau te tillen.
 2. Sound Design en Synthese: Leer hoe je je eigen unieke geluiden kunt creëren met behulp van verschillende synthesesoorten en effecten, waardoor je tracks opvallen in de menigte.
 3. Mixing en Mastering: Ontwikkel vaardigheden om je tracks professioneel te mixen en te masteren, zodat ze helder klinken op verschillende geluidssystemen en platformen.
 4. Workflow en Productietips: Leer efficiënte productietechnieken en workflowstrategieën die je helpen om je creatieve proces te stroomlijnen en je productiviteit te maximaliseren.
 5. Samenwerking en Netwerken: Ontdek hoe je effectief kunt samenwerken met andere producers, vocalisten en muzikanten, en leer strategieën om je muziek aan de wereld te presenteren en een publiek op te bouwen.
 6. Industriestandaard Softwaregebruik: Krijg hands-on ervaring met populaire muziekproductiesoftware zoals Ableton Live, FL Studio en Logic Pro, en leer hoe je deze tools kunt gebruiken om je muzikale visie tot leven te brengen.
 7. Creatief Muziek Maken: Stimuleer je creativiteit door middel van inspirerende opdrachten, uitdagingen en feedbacksessies, waardoor je in staat bent om je eigen unieke stijl te ontwikkelen en je artistieke stem te laten horen.

Of je nu droomt van het maken van chart-toppers, het spelen op grote festivals of gewoon wilt genieten van het proces van muziek maken, onze Producer Pro Cursus biedt de kennis, vaardigheden en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken en je passie voor muziek tot leven te brengen.

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw muzikale reis? Meld je vandaag nog aan voor onze Producer Pro Cursus en laat ons je helpen om je potentieel te ontgrendelen en je dromen waar te maken!

Wist je dat…

“Wist je dat het gebruik van samplers een cruciale rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van housemuziek? Door samples van bestaande nummers te gebruiken, konden producers nieuwe en innovatieve tracks creëren door te spelen met geluiden en ritmes. Deze techniek heeft bijgedragen aan de diversiteit en creativiteit binnen het genre, waardoor het een van de meest invloedrijke en vernieuwende stromingen in de elektronische muziek werd.”

Het verschil met de Producer basis cursus

Onze Producer Pro Cursus tilt je vaardigheden naar een hoger niveau door dieper in te gaan op geavanceerde productietechnieken, professionele workflows en diepgaande creatieve concepten. Terwijl onze basis cursus een geweldige introductie biedt tot muziekproductie, richt de Producer Pro Cursus zich op het verfijnen van je technische expertise, het ontwikkelen van een unieke artistieke identiteit en het voorbereiden van jou op succes in de veeleisende wereld van professionele muziekproductie.

IMG_4991-Verbeterd-NR

Wist je dat…

“Onze producer docenten realeases hebben uitgebracht op labels als Spinnin records en Rebel Yard? Deze kennis en ervaring zetten ze in om de producties van cursisten te optimaliseren.”

De Producer Pro Cursus is niet alleen een stap verder in je muzikale reis, het is een sprong voorwaarts naar professionaliteit. Met intensieve training in geavanceerde technieken en industriestandaard software, biedt deze cursus een diepgaand begrip en praktische ervaring die essentieel is voor succes in de steeds evoluerende wereld van muziekproductie. Of je nu droomt van het maken van hits, het spelen op grote podia of gewoon wilt excelleren in je vakgebied, de Producer Pro Cursus geeft je de tools, kennis en zelfvertrouwen om je doelen te bereiken en je passie om te zetten in een professionele carrière. Kies voor de Producer Pro Cursus en laat ons je helpen om je potentieel te ontgrendelen en je artistieke visie te verwezenlijken.

producere cursus beats maken
Alles nog een keer kort samengevat:
 1. Muziektheorie en Harmonie: Leer akkoorden, toonladders, melodieën en harmonieën voor geavanceerde composities.
 2. Sound Design en Synthese: Creëer unieke geluiden met verschillende synthesesoorten en effecten.
 3. Mixing en Mastering: Professioneel mixen en masteren van tracks voor heldere en kwalitatieve audio.
 4. Workflow en Productietips: Efficiënte productietechnieken en workflowstrategieën voor maximale productiviteit.
 5. Samenwerking en Netwerken: Effectief samenwerken met andere producers, vocalisten en muzikanten, en strategieën voor het opbouwen van een publiek.
 6. Industriestandaard Softwaregebruik: Hands-on ervaring met populaire muziekproductiesoftware zoals Ableton Live, FL Studio en Logic Pro.
 7. Creatief Muziek Maken: Stimulatie van creativiteit door middel van inspirerende opdrachten, uitdagingen en feedbacksessies voor het ontwikkelen van een unieke stijl.

WAT ANDEREN VAN DE CURSUS VONDEN

18320817_870108883140596_2613917926248767858_o

“Ik heb de complete DJ-curus gevolgd. Deze cursus heeft wonderen voor mij gedaan. Met dank aan Erik en Jura, kan ik nu ook mijn passie uitvoeren voor een publiek elke donderdagavond.”

– Ryan Faber

1479441_10152067945304070_565249873_n

“Ik heb de Basiscursus Producer met veel plezier gevolgd. Tijdens de privéles leer je hoe je tracks maakt met Fruity Loops. Je krijgt theorie over muziek, maar gaat voornamelijk bezig met de praktijk. “

– Alyssa Jousma

IS DIT NIET WAT JE ZOEKT?

Wellicht is één van de volgende cursussen echt iets voor jou:

ONZE VOORDELEN

Les van gevestigde DJ´s en producers in de scene

Behaal een certificaat

Professionele studio & apparatuur

Toegang tot exclusieve community DJ School Friesland

Mogelijkheid tot boekingen en releases

Altijd 1 op 1 begeleiding