IMG_5988

DJ WORKSHOPS VOOR IEDEREEN

Voor veel mensen waren de jaren zeventig van de Beatles, de jaren tachtig van ABBA of Michael Jackson en misschien denk je bij de jaren negentig wel aan de doorbraak van hiphop. Iedereen heeft zo zijn eigen herinnering aan muziek. Gelukkig maar, want het kan je meenemen naar die ene speciale vakantie, de dansvloer van je eerste schoolfeest of het zorgt gewoon voor een goeie start van een stroeve maandag. Het verbindt, geeft energie, laat je dansen, doet even vergeten en is goed voor je brein. Daarom is het essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Toch vergaten we nog een belangrijke stroming bij deze intro. Eentje waar we in Nederland nou net ontzettend goed in zijn. Meer nog dan muziek alleen; een vak: DJ’en En om te leren hoe dit werkt, geven wij DJ Workshops!

  • Jarenlange ervaring met workshops in het onderwijs
  • Wij hebben alle apparatuur
  • Docenten uit de muziekindustrie
  • Op de door jou gewenste locatie

Je hoeft zelf niks mee te nemen


In Nederland lopen er superveel kinderen in een shirtje met daarop Messi, Ronaldo, Frenkie de Jong of Lieke Martens. En er is niks mooiers dan dromen over hoe het is om in de schoenen van je idool te staan. Gelukkig zijn overal in Nederland trapveldjes waar je alleen nog zelf een bal nodig hebt om hiermee bezig te zijn. Maar hoe zit dat voor al die kinderen waarvan Martin Garrix het voorbeeld is? Je loopt niet zomaar even een discotheek binnen. En omdat het aanschaffen van draaitafels en alle andere apparatuur net even anders is dan het kopen van een gitaar, hebben wij dit allemaal in ons bezit. Zo zijn wij zelfvoorzienend op elke locatie en hoeven jij én je groep niks mee te nemen!
 

IMG_3905 2

Ervaring

Wij komen zelf uit de muziekindustrie, maar onze ervaring stopt daar niet. Muziek draaien is namelijk één ding, overbrengen hoe anderen dit ook kunnen een tweede. Met ruim tien jaar ervaring geven we DJ workshops op het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs. We denken hierbij graag mee met de leerlijnen vanuit het onderwijs. Zo krijg je altijd een programma op maat!

Wil je meer informatie of een workshop plannen?

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw groep laten kennismaken met de DJ wereld, of heb je eerst nog wat vragen? Laat het dan gerust weten en neem contact op via ons contactformulier!

ONZE VOORDELEN

Les van professionele DJ’s en producers

Behaal een officieel DJ certificaat

Werken met muziek stijl naar keuze

Direct toegang tot de DJ School Community

Jouw eigen tracks op soundcloud

Leg contacten met opdrachtgevers