Bent u opzoek naar een DJ, geluidsset, lichtset of DJ Set?

Uw Partner in Geluid, Licht, DJ-sets en DJ-Boekingen

Bij DJ School Friesland begrijpen we de kracht van geluid en licht om een evenement tot leven te brengen. Of het nu gaat om een intiem feestje, een bedrijfspresentatie of een grootschalig concert, wij bieden hoogwaardige geluids- en lichtoplossingen die uw evenement naar een hoger niveau tillen.

Onze Diensten

Geluidsverhuur: Van krachtige PA-systemen tot draadloze microfoons en mixers, wij hebben alles wat u nodig heeft om het perfecte geluid te creëren voor uw evenement. Onze professionele apparatuur zorgt voor een kristalheldere audiobeleving, ongeacht de omvang van uw bijeenkomst.

Lichtverhuur: Laat uw evenement stralen met onze uitgebreide selectie lichtapparatuur. Van kleurrijke LED-verlichting tot sfeervolle moving heads en special effects, wij hebben de juiste lichtoplossingen om de perfecte ambiance te creëren en uw gasten te betoveren.

DJ-set verhuur: Wij hebben de Pioneer XDJ RX3 voor de verhuur.

DJ-Boekingen: Op zoek naar een professionele DJ om uw evenement te voorzien van de perfecte muziek? Bij DJ School Friesland kunt u ook ervaren DJ’s boeken die de sfeer naar een hoger niveau tillen en uw gasten laten dansen tot in de kleine uurtjes.

Waarom DJ School Friesland?

  • Kwaliteit: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen in al onze diensten en producten.
  • Betrouwbaarheid: U kunt op ons rekenen voor tijdige levering, professionele installatie en technische ondersteuning.
  • Maatwerk: Elk evenement is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.
  • Ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we de expertise om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken.

Neem Contact Op!

Klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.